Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Joidenkin tuotteiden osalta toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta näistä tapauksista kerrotaan tuotetiedoissa aina erikseen. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiimme mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Nouto valitsemastasi Postista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Postin kotiinkuljetus, hinta 8,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.

Posti Kotipaketti: Postinjakaja sopii kanssasi toimitusajankohdasta ja jakaa paketin, kun sinulle sopii.

Posti Express paketti: Posti toimittaa tilauksesi perille ilman erillistä toimitusajankohdan sopimista. Jos toimitus ei jostain syystä onnistu, lähetys viedään lähipostiin.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin.

Nouto valitsemastasi Matkahuollon toimituspisteestä, hinta 3,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollosta.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi K-marketista tai R-kioskista.

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollon pakettiautomaatista.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika kuljetuksineen on 7 – 14 työpäivää, jollei tuotteen tuotetiedoissa muuta kerrota. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Maksutavat

Verkkokaupassamme sinulla on käytössäsi monipuoliset maksutavat.

Maksaminen hoituu joko kansainvälisen maksunvälitysyhtiö Paypalin tai täysin suomalaisen Checkout.fi palvelun avulla.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on Osuuspankin omistuksessa.

Syötettyäsi tietosi kassalla ja painettuasi Tilaa siirryt valitsemaasi maksupalveluun, jossa voit valita haluamasi maksutavan. Käytössäsi ovat niin kaikki suomalaisten pankkien verkkopankkimaksutavat, luottokorttimaksutavat, mobiilimaksutavat kuin monia erilaisia lasku- ja osamaksutapojakin.

Lisää tarjoamistamme maksuehdoista löytyy täältä:

https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@versotile.fi tai soittamaan +358400704199.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Huomioithan, että toiveidesi mukaan painatetuissa tuotteissa ei ole peruutusoikeutta. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(a)versotile.fi tai soittamalla +358400704199. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös versotile.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Versotile / Tower Events Oy

Saavikatu 7

20780 Kaarina

puh. +358400704199 (arkisin 08:00 – 16:00

sähköposti: info@versotile.fi